Bijeenkomst ‘Evaluatie van de ontwikkeling in Rijnhuizen’

In juni 2023 konden bewoners van Rijnhuizen en mensen die in de wijk werken via een online vragenlijst hun mening geven over de ontwikkeling van de wijk. Wat gaat goed en wat kan er beter? Dit onderzoek is onderdeel van de evaluatie van de gebiedsontwikkeling Mooi Rijnhuizen.

Rijnhuizen

Als verdieping op dit onderzoek organiseert Club Rijnhuizen op woensdag 17 januari 2024 een bijeenkomst in de avond. De bijeenkomst wordt gehouden in DynaHouse aan de Perkinsbaan 11 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Tijdens deze avond kunnen betrokken wijkbewoners verder in gesprek gaan over een aantal onderwerpen uit het onderzoek. Aanmelden kan tot en met maandag 15 januari 2024.

De onderwerpen die besproken worden:
– Bouwen aan een mooi Rijnhuizen (woningbouw)
– Werken aan een veilig Rijnhuizen voor fietsers en voetgangers (verkeer)
– Hoe kunnen we elkaar beter bereiken? (communicatie)
– Hoe kan het Rijnhuizen gevoel worden vergroot? (wijkgevoel)

Over Club Rijnhuizen
Club Rhijnhuizen is ontstaan uit de vraag van diverse ontwikkelaars, gemeente Nieuwegein en Provincie Utrecht om meer samenwerking te realiseren in de transformatie van Rijnhuizen. De club werkt nauw samen met de gemeente en provincie, maar is geen onderdeel van de overheid en opereert zelfstandig; bekostigd en aangestuurd door leden.

Club Rhijnhuizen is voor iedereen die in en om Rijnhuizen woont, werkt, eigendom heeft en ontwikkelt. Zij werken samen aan een hogere gebiedskwaliteit, evenementen en activiteiten, (mobiele) horeca, bedrijfsbezoeken, hardloopclubs voor medewerkers en bewoners, mobiliteit, duurzaamheid, gebiedsmarketing en placemaking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk